Expertise


Ook in de huidige economische situatie blijft het belangrijk om te investeren in uw imago als werkgever. Met gerichte arbeidsmarktcommunicatie kunt u zich als werkgever onderscheiden van concurrenten en talentvolle mensen verleiden om bij uw bedrijf te komen werken. Én het vergroot de loyaliteit en betrokkenheid van uw huidige personeel. Maar met alleen een spraakmakende mediacampagne bent u er nog niet. U zult ook de interne communicatie én de HR- en recruitment processen op orde moeten hebben. Hiermee maakt u het een strategisch managementinstrument, waarmee niet alleen op korte termijn wervingsdoelstellingen worden bereikt, maar vooral op de lange termijn groei van de organisatie wordt gerealiseerd.

De professionals van Brand Bites vormen de schakel tussen uw afdelingen HR, Recruitment en Corporate Communicatie. Met een continue focus op het resultaat: een sterk werkgeversmerk waarmee huidige én nieuwe medewerkers zich kunnen identificeren. Bovendien werkt Brand Bites nauw samen met vormgevers, tekstschrijvers, reclame- en mediabureaus, onderzoeksinstituten en exploitanten. Afhankelijk van de opdracht schakelen we de juiste business partner in, zodat u één aanspreekpunt heeft voor een effectieve totaaloplossing op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Wilt u meer weten over onze expertise en dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke toelichting!
extranet disclaimer print