Actuele projecten


Zorg Carrière Beurs 2011 (www.zorgcarrierebeurs.nl)
Op 14 en 15 april 2011 heeft de derde editie van de Zorg Carrière Beurs plaatsgevonden. Op de beursvloer presenteerden ziekenhuizen, zorginstellingen en intermediairs in de zorgsector hun openstaande vacatures. Bezoekers konden zich oriënteren op carrièremogelijkheden en opleidingen in de zorg. Tevens vonden er inhoudelijke workshops plaats en konden bezoekers gratis loopbaanadvies inwinnen bij ervaren loopbaancoaches.

InfraTech 2011 (www.infratech.nl)
Op 11 t/m 14 januari 2011 vond vakbeurs InfraTech 2011 plaats. Brand Bites gaf vorm aan de InfraVacaturewand en de InfraCarrièreRoute. De beurs is specifiek gericht op young potentials en ervaren professionals in de civiele techniek (grond-, weg- en waterbouw).

Nurse Notebook (www.nursenotebook.nl)
In opdracht van Healthcare in Motion is Brand Bites betrokken geweest bij de ontwikkeling van een agenda specifiek voor verpleegkundigen. Nurse Notebook staat vol leuke tips, interviews, opvallende foto's en handige schema's voor dienstplanning en ORT-registratie. Brand Bites is ingeschakeld voor het gehele proces van concept tot creatie, distributie en marketing communicatie. 

Idealize (www.idealize.nl)
Brand Bites werkt in opdracht van Sanoma Digital aan het online platform voor innovatie en business creativiteit: IDEALIZE. Dit platform biedt werkgevers de mogelijkheid zich te presenteren als innovatieve organisatie waar medewerkers zich continu ontwikkelen en uitdagingen vinden. IDEALIZE verbindt, stimuleert en portretteert vernieuwers.

Zorg Carrière Beurs 2010 (www.zorgcarrierebeurs.nl)
Brand Bites was betrokken bij de organisatie van de Zorg Carrière Beurs die op 21 & 22 mei 2010 plaatsvond in het Okura Hotel te Amsterdam. Hier waren diverse organisaties, ziekenhuizen en instellingen uit de zorgsector aanwezig. De beurs werd bezocht door zowel studenten als ervaren zorgpersoneel die zich oriënteerden op nieuwe carrièremogelijkheden en opleidingen.

InfraCampus (www.infracampus.nl)
Op 14 januari 2010 vond een uniek congresevenement plaats gericht op young potentials en professionals werkzaam binnen de infrastructuur. Brand Bites organiseerde de masterclass 'InfraTalent van de Toekomst'. Een interactieve sessie waar bezoekers in gesprek gingen met panelleden over hoe het maximale uit talent kan worden gehaald. De volgende editie van InfraCampus vindt in januari 2012 plaats.

InfraCarrièreplatform (www.infracarriereplatform.nl)
In januari 2009 vond op vakbeurs InfraTech het InfraCarrièreplatform plaats: hét carrière-evenement voor young potentials en ervaren professionals in de civiele techniek (grond-, weg- en waterbouw). De organisatie was in handen van Brand Bites, in samenwerking met beursorganisator Ahoy Rotterdam en kennisintermediair De Haan & Martojo.

Digitaal Werven (www.digitaal-werven.nl)
Barbara Hermans van Brand Bites is één van de juryleden van het project Digitaal Werven.
extranet disclaimer print